EIFFEL OPTIC ESHOPEIFFEL.CZ Pro ženy Pro muže Slevy a akce

Zvyšte si odolnost organismu šťávou z červené řepy

Publikováno dne 28.01.2019 od Marcela Matalová

Červená řepa je zelenina nabitá vitamíny (B, C), taktéž obsahuje bílkoviny, cukry, vlákninu a minerály (draslík, hořčík, sodík a železo). Tato plodina je léčivá nejen plodem, ale také jejím listem.

Pokud budete pravidelně konzumovat červenou řepu, zvýšíte si odolnost Vašeho organismu, což se Vám bude hodit právě nyní, kdy se potýkáme téměř s chřipkovou epidemií. Zároveň se objevily informace, že červená řepa pomáhá při léčbě rakoviny.

Už jste zkoušel šťávu z červené řepy? 100% šťáva z červené řepy 500 ml Vám nejen napomůže v prevenci proti rakovině, ale také posílíte obranyschopnost Vašeho organismu proti nachlazení a chřipce. Pravidelnou konzumací šťávy z červené řepy si zlepšíte trávení, tvorbu červených krvinek nebo k očistě střev. A právě u očisty střev je vhodné vypít zhruba 50 ml šťávy z červené řepy za jeden den.

Pro lepší účinek této šťávy proti chřipce můžete ještě odšťavnit dvě mrkve a kousek celeru.

Při hubnutí si udělejte salát z červené řepy, kterou uvaříte ve slupce a poté oloupete. Přidáte najemno nakrájenou cibulku a zkvašenou okurku.