Tyto webové stránky přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty a také analyzujeme vaše chování na webu, abychom mohli zlepšovat naše služby nebo pro vás připravovat služby nové. Toho docilujeme užíváním souborů cookies a dalších síťových identifikátorů, které mohou obsahovat osobní údaje. My a partneři máme k těmto údajům na vašem zařízení přístup nebo je ukládáme. Kliknutím na tlačítko „Souhlasím“ vyjádříte svůj souhlas s užitím souborů cookies a s užitím a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech našich partnerů. Nastavení cookies, personalizace a reklamy si můžete změnit kliknutím na tlačítko „Upravit“. Více informací o zpracování údajů a našich partnerech naleznete na této stránce.
EIFFEL OPTIC E-SHOP VÝPRODEJ Pro ženy Pro muže

Kniha: Guláše

Publikováno od Marcela Matalová

KNIHA: Guláše

AUTOR: Tibor Kramár

Guláš pochází z nadalekého Maďarska, který se taktéž rozšířil do naší a slovenské kuchyně. Má mnoho chutných variací, které se od sebe liší svojí pikantností či použitým základem, tedy druhem masa. Avšak známe i guláše bramborové či fazolové. Do segedinského guláše se zase přidává zelí. Inu, každý človek má jinou chuť a každý milovník gulášů si rád zaexperimentuje.

Pokud mezi vaše oblíbené jídlo patří guláš a rádi byste se inspirovali chutnými recepty, zakupte si knihu z Ottova nakladateství "GULÁŠE".

O KNIZE:

Najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu.

Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb.

Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptmi na populárne gulášové a príbuzné polievky.

Kuchařku zakoupíte v našem e-shopu: KNIHY