EIFFEL OPTIC E-SHOP VÝPRODEJ Pro ženy Pro muže

Jak na zdravější jídelníček? Zkuste méně solit!

Publikováno od Vondrák

V dnešní době často podrobujeme potraviny, které konzumujeme, důkladnému výběru. Jejich kvalita ale není to jedniné, co ovlivní, zda je následný produkt zdravý nebo ne. Pokud se snažíte přejít na zdravější stravu, tak jste nejspíše slyšeli o tom, že byste měli omezit sůl. Jak na to se dozvíte v knize Vaříme bez soli.


Tato kniha je sestavena tak, aby mohla být významným pomocníkem pro zkušené kuchaře i pro ty, kteří s kuchařským uměním začínají. Populární formou, a přitom velmi názorně a systematicky podává způsoby přípravy teplých pokrmů bez použití soli a solených polotovarů, a to nejen v domácích podmínkách.

Obsahuje dokonalé praktické informace a více než 900 konkrétních kuchařských receptů pro ty, kteří musí nebo chtějí solení výrazně omezit.

Je zároveň určena lidem, pro něž je příprava pokrmů s výrazným omezením nebo úplným vyloučením soli - včetně té, jež se skrývá v průmyslových produktech - novinkou a projevem životního stylu, snahou o zlepšení stravitelnosti potravy a aktuálního i dlouhodobého zdravotního stavu, a tím i celkové kvality života.

Knihu můžete zakoupit tady

Další publikace o zdravé stravě a zdravém životním stylu najdete zde