Tyto webové stránky přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty a také analyzujeme vaše chování na webu, abychom mohli zlepšovat naše služby nebo pro vás připravovat služby nové. Toho docilujeme užíváním souborů cookies a dalších síťových identifikátorů, které mohou obsahovat osobní údaje. My a partneři máme k těmto údajům na vašem zařízení přístup nebo je ukládáme. Kliknutím na tlačítko „Souhlasím“ vyjádříte svůj souhlas s užitím souborů cookies a s užitím a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech našich partnerů. Nastavení cookies, personalizace a reklamy si můžete změnit kliknutím na tlačítko „Upravit“. Více informací o zpracování údajů a našich partnerech naleznete na této stránce.
EIFFEL OPTIC E-SHOP VÝPRODEJ Pro ženy Pro muže

Hovězí v barevné mozaice

Publikováno od Marcela Matalová

Pánové, co byste řekli, kdyby jste si jednou oblékli zástěru, stoupli si ke sporáku a uvařili, nejen sobě, vynikající pokrm z hovězího masa?

Přináším vám recept na: HOVĚZÍ V BAREVNÉ MOZAICE

Ingredience:

  • 400 g hovězího masa na steaky
  • 2 pórky
  • 2 větvičky celeru
  • 1 větší mrkev
  • svazek listu petrželky
  • 1 červená paprika
  • 1 lžíce slunečnicového oleje
  • 100 g hrášku (sterilovaného)
  • 4 lžíce sherry
  • 2 -II- sójové omáčky
  • sůl
  • pepř
  • kari

Postup:

  1. Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky.
  2. Pórek, mrkev a celer očistíme a nakrájíme na kolečka.
  3. Papriku omyjeme a zbavíme semínek a nakrájíme na proužky.
  4. Nakrájené maso opečeme na rozpáleném oleji asi 3 - 4 minuty. Pak maso vyndáme někam do tepla a ve vypečené šťávě podusíme zeleninu.
  5. Slijeme hrášek a přidáme na pánev k zelenině.
  6. Dále přidáme sherry, sójovou omáčku, dochutíme solí, pepřem a kari.
  7. Do omáčky vrátíme maso a necháme chvíli natáhnout chuť.
  8. Svazek lístků petrželky omyjeme a nasekáme. Přidáme do masové směsi.