Chutně naložené kuřecí paličky na gril
Publikováno
od Marcela Matalová

Marináda má sladkou chuť a je lehce pikantní. Můžete ji využít nejen na drůbež, ale taktéž se hodí na ryby.
Předem je důležité, abyste maso ponechali marinovat nejméně 6 hodin!
Ingredience:
- půl šálku tekutého medu
- půl šálku hořčice podle chuti
- kávovou lžičku sušené bazalky
- kávovou lžičku sladké mleté papriky
- kávovou lžičku najemno nasekané petrželky
- sůl
- pepř
Postup:
- Všechny ingredience promícháme.
- Poté dáme do vakuově uzavíratelného sáčku, kam také vložíme naporcované kuře.
- Pořádně promícháme, aby bylo maso obalené marinádou ze všech stran.
- Necháme v chladu odležet 6 hodin, nejlépe však přes noc.
- Před umístěním na gril pak marinádu rukou jemně setřeme, aby nám nekapala do grilu a nepřipalovala se.
- Takto naložené maso můžeme připravovat i na speciálním hliníkovém grilovacím tácku.
Vyzkoušejte geniální gril od firmy Tefal "GC712D34 OptiGrill", který zakoupíte v našem e-shopu : ELEKTRONIKA