EIFFEL OPTIC ESHOPEIFFEL.CZ Pro ženy Pro muže Slevy a akce

Ugrilujte si pštrosí steak

Publikováno dne 28.05.2019 od Marcela Matalová

Chvíle pro příjemné posezení s rodinou a s přáteli u skleničky dobrého vína a ještě lepšího jídla se najde kdykoliv. Grilování hovězího masa, vepřového nebo kuřecího je klasika, ale už jste zkoušel pštrosí steak?

RECEPT: Pštrosí steak

Ingredience:

  • 4 větší plátky pštrosího masa
  • mletý pepř
  • hrubá sůl
  • olivový olej
  • bylinky dle vaší volby 

Postup:

  1. Pštrosí steaky osolíme a opepříme.
  2. Přidáme oblíbené bylinky a zalijeme olivovým olejem.
  3. Marinujeme nejméně 4 hodiny.
  4. Maso nejprve z obou stran zprudka ogrilujeme.
  5. Poté opékáme 2,5 minuty z každé strany (rare steak), 4 minuty (medium) nebo 4,5 minuty (well done).
  6. Po vyjmutí steaků z grilu necháme plátky masa ještě 5 minut odpočinout v teple. Uvolní se vůně a šťáva.

Vybavte se GRILEM BARREL na dřevěné uhlí a užívjete si grilovací pohodu, kdykoliv si zamanete.