EIFFEL OPTIC ESHOPEIFFEL.CZ Pro ženy Pro muže Slevy a akce

RECEPT: Úhoř na grilu

Publikováno dne 25.06.2019 od Marcela Matalová

Jste vášnivý rybář a rád si pochutnáte na rybím mase ihned po jeho ulovení? Můžete si daný úlovek například ugrylovat. Na čem? Je možné pouze na otevřeném ohni nebo lepší variantou bude použítí melého GRILU NA UHLÍ FIELDMANN.

Podařilo se Vám ulovit úhoře? Skvěle! Vyzkoušejte jeho přípravu podle receptu italské herečky Sophie Loren:

RECEPT: Úhoř na grilu

Ingredience:

  • úhoř
  • sůl

Postup:

  1. Nejprve úhoře zevně vyčistíme.
  2. Tvrdou kůži odstraníme dřevěným popelem, čímž také odstraníme nežádoucí sliz.
  3. Na bříšní straně úhoře po celé jeho délce nařízneme, vyvrhneme a odstraníme žebra.
  4. Poté jej lehce osolíme.
  5. Grilujeme jej po obou stranách za občasného obracení.

Maso z úhoře je docela tučné, proto jej nemusíme ani potírat olejem.

Pokud chcete vyzkoušet další recepty Sophie Loren, zakupte si její kuchařku VAŘÍM S LÁSKOU, kterou naleznete v našem eshopu - zde.