EIFFEL OPTIC E-SHOP VÝPRODEJ Pro ženy Pro muže

Recept: Dančí gulášek

Publikováno od Marcela Matalová

RECEPT: Dančí gulášek

Ingredience:

  • 800 g dančího masa
  • olej
  • 2 velké cibule
  • hladká mouka
  • mletá paprika
  • pepř
  • grilovací koření
  • gulášové koření

Postup:

  1. V hrnci rozehřejeme olej.
  2. Oloupeme cibule a nakrájíme je nadrobno.
  3. Poté cibulku osmahneme dozlatova a přidáme na kostky nakrájené maso, které mírně osmahneme asi 5 minut.
  4. Vše zalijeme vodou a přisypeme sladkou mletou papriku, sůl, gulášové koření, grilovací koření a trochu pepře.
  5. Vaříme do té doby než maso změkne, tedy asi 45 minut.
  6. Dáváme pozor, aby se nám maso nerozvařilo.
  7. Připravíme si do hrnku vodu a do ní rozmícháme asi 2 lžíce hladké mouky.
  8. Směs vmícháváme do guláše do té doby než se nám bude zdát, že je dost hustý a necháme projít varem

Zvěřina je maso, ve kterém je síla! Zkuste kulinářsky experimentovat s kančím, srnčím nebo dančím masem. Skvělým rádcem Vám bude kuchařka "ZVĚŘINA A LAHODNÁ MASA", kterou zakoupíte v našem e-shopu  : KNIHY